Biersteker Bouw

Gewoon overtreffen


Biersteker Bouw, Dak- en Geveltechniek is koploper op het gebied van duurzaam bouwen én renoveren. Wij bieden totaaloplossingen om gebouwen klaar te maken voor de toekomst. Vol passie maken wij duurzaamheid praktisch en ontzorgen we de klant van A tot Z.

Onze missie is dan ook ‘samen werken aan verbetering door praktisch duurzaam en onderscheidend te bouwen’.

Met deskundig advies en een brede oriëntatie denken wij aan de kleinste details. Geen uitdaging is te gek, want ‘kan niet’ bestaat niet.

Onze drive is om ons te onderscheiden, om het altijd nét anders en beter te doen dan de rest. We zijn niet bang om te pionieren en te inspireren. Samen, want met elkaar kun je grenzen verleggen. En dat doen we letterlijk en figuurlijk, met projecten in binnen- en buitenland.


 

Beloven dat je kwaliteit biedt is mooi. Bewijzen is beter.


Daarom zijn wij aangesloten bij Dumebo DWS. Alle Dumebo DWS leden zijn verplicht om de kwaliteitsrichtlijnen stipt op te volgen en worden regelmatig gecontroleerd. De Dumebo DWS brancheorganisatie, richt zich op het verhogen van de kwaliteit en de professionaliteit van de branche, het verbeteren van het imago en het vergroten van het marktaandeel van metaalbouw in Nederland.


 

  • Sponsor Plus
  • Click to View
  • Sponsors 2022, Sponsors 2023
  • Sponsor Plus, Sponsors 2022, Sponsors 2023