Eden Springs

Eden Springs Nederland

Eden Springs Nederland, marktleider in de sector, werd opgericht in 2000. Sindsdien heeft Eden Springs zich neergezet als een toonaangevend bedrijf in de sector en biedt het oplossingen voor water en koffie aan kantoren en huizen in heel Europa.

Eden Springs  is een bedrijf met een bedrijfsfilosofie die respect toont voor het milieu en CO2-neutraal is gecertificeerd  Alle natuurlijke bronnen waarmee we werken zijn lokaal. We werken ook intensief aan de optimalisatie van onze routes en de flessen die we gebruiken voor onze waterkoelers zijn herbruikbaar en recycleerbaar. Op deze manier voorkomen wij een enorme productie aan plastic. Onze inzet is een zo groot mogelijke reductie van CO2-emissies ten bate van het milieu.

Een bedrijf gericht op vooruitgang, dat begon als een bedrijf dat alleen water leverde. Tegenwoordig is Eden Springs het toonaangevende bedrijf in water- en koffieoplossingen voor de werkplek en thuis in heel Europa. We denken voortdurend na over hoe we verder kunnen gaan en hoe we aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

Europees marktleider

Eden levert geïntegreerde oplossingen voor water- en koffieservice aan klanten met ongeveer 800.000 machines op locatie in 19 landen. Deze oplossingen omvatten een breed assortiment aan waterkoelers met flessen en leidingwaterkoelers, evenals oplossingen voor warme dranken, waaronder koffiemachines, hoogwaardige koffie, thee en andere accessoires. Eden levert jaarlijks ongeveer 800 miljoen liter water, 30 miljoen koffiecapsules en een aanzienlijk volume gemalen koffie aan werknemers en klanten van klanten!
 
Eden heeft ongeveer 3000 werknemers en beheert een distributienetwerk over het hele continent, inclusief productiefaciliteiten, een vloot van ongeveer 1100 servicevoertuigen en 29 18,9 liter bottelinstallaties (inclusief outsourcingbedrijven die bottelen voor Eden). De schaal van activiteiten werd bereikt door een combinatie van zakelijk ondernemerschap, marktuitbreiding, operationele uitmuntendheid en de uitvoering van meer dan 100 acquisities van verschillende grootte sinds 1998.

Onze missie bestaat uit het geven aan energie aan klanten in Europa door middel van dranken op kantoor. Dankzij producten die energie en welzijn leveren, helpt Eden elke dag een beetje beter voor onszelf te zorgen. Voor meer informatie over onze internationale activiteiten, productaanbod en de landen waarin we werken, gaat u naar www.edensprings.com.

Primo Water Corporation

Primo Water Corporation

Eden Springs maakt sinds 2016 deel uit van de Primo Water Corporation (NYSE: PRMW; TSX: PRMW), een leverancier van zuivere wateroplossingen met een toonaangevende, op volume gebaseerde nationale aanwezigheid in de Noord-Amerikaanse, Europese en Israëlische dienstverlenende bedrijven voor kantoren en huishoudens.

De Primo Water Corporation behoort tot de top 5 in de 21 landen op het gebied van leidingwaterkoelers en heeft een leidende positie op het gebied van flessenwaterdispensers, gezuiverd flessenwater en zelfbedieningsvulwater in de VS en Canada. 

Het bedrijf bedient meer dan 2,5 miljoen klanten in Noord-Amerika en Europa en wordt ondersteund door strategisch gelegen verkoopfaciliteiten en vloten, evenals groothandelaren en distributeurs. Hierdoor kunnen huishoudens, bedrijven en kleine en grote retailers efficiënt worden bediend. Meer informatie is beschikbaar op www.primowatercorp.com.

  • Click to View
  • Sponsors 2022
  • Sponsor Plus, Sponsors 2022