HSO

We helpen bedrijven bij het moderniseren van hun bedrijfsvoering, het invoeren van intelligente automatisering, het leveren van real-time inzichten en het verbinden van de onderneming met de buitenwereld. Zo versnellen en vergroten we de impact van digitale transformatie. HSO zet de kracht van het volledige Microsoft-platform in om de manier waarop onze klanten werken duurzaam te veranderen en zo hun bedrijfsresultaten te verbeteren.


Wereldwijde implementatiecapaciteit

Opgericht in Nederland in 1987, zijn we inmiddels uitgegroeid tot één van de leading Microsoft-partners wereldwijd. Met 1.800+ medewerkers in Europa, Noord-Amerika en Azië ondersteunen we lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, industrie en (technische) dienstverlening, zodat zij met digitale technologie nu en in de toekomst het verschil kunnen maken.


24/7 Global Support

Internationale klanten die Microsoft (Dynamics) oplossingen uitrollen hebben een partner nodig die toegerust is voor deze taak. HSO International is ons team van experts gespecialiseerd in wereldwijde implementaties. HSO Global Managed Services biedt wereldwijde ondersteuning van bedrijfsapplicaties voor bedrijven die internationaal opereren.

Neem gerust contact op met een van onze Microsoft Dynamics experts. We willen graag weten hoe HSO jou kan helpen om de impact van digitale transformatie te versnellen.


 

HSO Innovation

HSO ontwikkelt IP om gaps in bedrijfsprocessen en Microsoft Dynamics 365 op te vullen en biedt nieuwe bedrijfstoepassingen, verbeterde processen en best practices om onze klanten te helpen digitale leiders in hun industrie te worden.


 

HSO Academy

HSO Academy is een intergraal onderdeel van de HSO cultuur van ontwikkeling, continue verbetering en certificering van onze medewerkers. Zo kunnen we onze klanten talent van wereldklasse bieden.


 

Your career at HSO

HSO wordt erkend als een van de beste partners wereldwijd op het gebied van bedrijfsoplossingen en -implementatie. We zijn sinds 2007 lid van Microsofts elite Inner Circle, die de top 1 procent van partners wereldwijd vertegenwoordigt.


 

Analysts & HSO

Toonaangevende onafhankelijke industrie-analisten erkennen HSO’s ‘industry-first’ visie en technische slagkracht in Microsoft Dynamics 365. Lees hier wat analisten over HSO vertellen.


 

  • Click to View
  • Sponsors 2021, Sponsors 2022, Sponsors 2023
  • Sponsor Plus, Sponsors 2022, Sponsors 2023