Nooteboom Tours

Touringcarbedrijf Nooteboom Tours Maassluis

Nooteboom Tours is een allround touringcarbedrijf uit Maassluis wat kwaliteit, persoonlijke service en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Sinds 2007 timmert ons familiebedrijf hard aan de weg om onze passagiers comfortabel en veilig naar hun bestemmingen in binnen- en buitenland te brengen. Onze moderne huisvesting is gevestigd op een strategische locatie midden in ons verzorgingsgebied en tussen RotterdamDen Haag en het Westland. Dankzij ons moderne en uitgebreide wagenpark kunnen we u altijd een passende oplossing bieden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit de uitvoer van dagtochten, bedrijfsuitjes, schoolreizen, meerdaagse reizen, transfers en alle andere soorten van vervoer per touringcar. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of informeer via een offerte-aanvraag naar onze scherpe tarieven.


We zijn trots op onze enthousiaste chauffeurs. Zij zijn uw gastheer tijdens uw reis in de touringcar en brengen u op een professionele en veilige manier op uw bestemming. Ons kantoorpersoneel ondersteunt u bij het oplossen van een vervoersprobleem. Met op maat gemaakte oplossingen en geschikte tarieven zorgen wij voor een passende aanbieding voor ieder gezelschap.


 

  • Sponsor Plus
  • Click to View
  • Sponsors 2021, Sponsors 2022, Sponsors 2023
  • Sponsor Plus, Sponsors 2022, Sponsors 2023