TIPTOP Reclame

Gevelreclame


Een eerste indruk kunt u maar één keer maken! Gevelreclame bepaalt het aanzicht van uw bedrijf, trekt de aandacht en maakt uw pand zichtbaar. Wij ontwerpen en produceren gevelreclames voor iedere situatie, volledig op maat.

Doosletters, uitgefreesde letters, zelfklevend vinyl, gevelpanelen of doeken in frames: er zijn eindeloos veel mogelijkheden wanneer het om gevelreclame gaat. Elk type materiaal heeft zijn eigen voordelen. De uiteindelijke keuze bepalen we samen met u aan de hand van uw situatie, uw wensen en het budget.

Wanneer wij een goed beeld hebben van uw wensen, maken wij een passend voorstel. In het ontwerp houden wij rekening met de vormgeving van uw bedrijfspand en de huisstijl van uw organisatie. Zodra u tevreden bent over het voorstel, gaan we aan de slag. Voor de productie maken wij gebruik van de beste materialen en de modernste technieken om een jarenlange professionele uitstraling te kunnen garanderen. Onze enthousiaste vakmensen zorgen vervolgens voor een deskundige montage.

Wilt u de mogelijkheden voor uw project bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Bewegwijzering


Vindbaarheid, veiligheid en tijdswinst. Dat is wat een goede bewegwijzering in en rondom uw bedrijfspand kan opleveren. Aan de hand van de gewenste logistieke stromen bepalen wij samen met u welke outdoor- en indoorsigning hiervoor het beste bij uw situatie past. Vervolgens werken wij dit uit in een plan dat vanzelfsprekend wordt afgestemd op de omgeving en uw huisstijl.

Buitenbewegwijzering maakt uw bedrijf zichtbaar in de directe omgeving en heeft een belangrijke functie voor de bewegwijzering op uw bedrijfsterrein. Een reclamezuil, frameconsole of bewegwijzeringsbord zijn hier mooie voorbeelden van. Vaak wordt dit in combinatie met gevelreclame ingezet.

Binnenbewegwijzering begeleidt bezoek en medewerkers van entree naar de juiste bestemming in het pand. Dit kan bijvoorbeeld worden gerealiseerd met computer gesneden teksten, vloerteksten of binnenzuilen.

Wilt u de mogelijkheden voor uw project bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Voertuigreclame


Auto- en vrachtwagenreclame is ons specialisme. Met autoreclame creëert u meerwaarde op de investering die u als bedrijf heeft gedaan. Naast de functionele kant van uw vervoersmiddel, kan uw auto, vrachtwagen, trailer of ander voertuig ook uitstekend dienen als communicatiemiddel. TIPTOP begrijpt dit en kan u hierbij van dienst zijn. Ieder voertuig heeft zijn specifieke kenmerken die invloed hebben op de uiteindelijke mogelijkheden. Daar komen onze kennis en ervaring om de hoek kijken. In combinatie met de hoogste kwaliteit materialen en innovatieve werkwijzen maken wij van uw voertuig in onze werkplaats een rijdend visitekaartje.

Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij uw voertuig of gehele wagenpark voorzien van een opvallende reclame of een spetterende carwrap. Onze ontwerpers maken graag een passend voorstel. Het omvangrijke netwerk van bureaus en designers waar we graag mee samenwerken staan we bij met de vertaling van aangeleverde designs naar de praktijk: alles voor een maximaal eindresultaat!

Voor de productie van uw reclame beschikken wij over de modernste machines. Alle voertuigreclame wordt in eigen beheer geproduceerd, dat betekent maximale grip op planning en kwaliteit. Het aanbrengen van de reclame gebeurt in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats die geheel is ingericht volgens de laatste eisen: een garantie voor een vlekkeloze uitvoering en werkplezier. Door onze goede contacten met carrosseriefabrikanten en dealerbedrijven is een vloeiend traject van planning tot uitvoering gegarandeerd!

Wilt u de mogelijkheden voor uw project bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Reclameborden


Een reclamebord is een traditioneel medium als het gaat om merkopbouw, maar is nog altijd één van de meest effectieve. Flexibel in grootte en materiaal type, voor elke toepassing kunnen wij u een passend advies geven. Of het nu gaat over bouwprojectborden, dockborden, sponsorborden of gevelborden, wij staan voor u klaar.

Reclameborden hoeven niet rechthoekig te zijn. Vorm frezen of opdikken in meerdere lagen behoren tot de mogelijkheden om een reclamebord nèt dat beetje extra te geven. Wilt u kortlopende of terugkerende acties promoten? Denk dan ook eens aan een spandoek! Doeken in frames bieden de mogelijkheid tot gemakkelijk wisselen van de reclameboodschap, maar kunnen ook blijvend op of in uw bedrijfspand aangebracht worden. Onze enthousiaste vakmensen zorgen voor een deskundige montage op de gewenste locatie.

Wilt u de mogelijkheden voor uw project bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Indoor signing


Geef uw bedrijfspand of kantoor meer sfeer! Werkplezier begint met een prettige werkomgeving. U kunt uw kantoor volledig in huisstijl aankleden of juist met verrassende sfeervolle beelden. Samen met u zetten wij uw wensen op een rij en werken deze uit in een doordacht plan. U zult versteld staan van de resultaten.

Maak uw interieur uniek met bijvoorbeeld wallprints, glassprints of stretchframes. Een prachtig landschap of elementen uit uw huisstijl als wallprint op een blinde muur. Of verenig privacy met sfeer door gebruik te maken van semi-transparante glassprints. Ons printwerk is haarscherp en heeft een zeer kwalitatieve uitstraling!

Heeft u problemen met de akoestiek? Dan zijn onze Acoustic roomdividers, deskdividers en wandpanelen dé perfecte oplossing! Ze zijn voorzien van geluidsabsorberend materiaal en hebben een warme, fluweelachtige uitstraling. Hangend aan de muur, staand op de grond of zelfs rijdend: alles is mogelijk.

Wilt u de mogelijkheden voor uw project bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.


 

  • Sponsor
  • Click to View
  • Sponsors 2022
  • Sponsor, Sponsors 2022