Trefzeker

Voor ieder evenement kunt u terecht bij Trefzeker


Een tuinfeest voor 50 personen, een bruiloft met 100 gasten, een bedrijfsevenement voor 300 gasten of een symposium voor 1000 bezoekers? Ieder evenement verdient een professionele aanpak. Wij bieden onze opdrachtgevers de beste service en hoge kwaliteit. Ons en uw doel is om ieder evenement tot een succes te maken, waar onze opdrachtgevers nog lang positief over napraten.

Heeft u thuis of met uw bedrijf iets te vieren? Wij verzorgen voor u elk feest compleet op maat. U staat versteld hoe wij uw kantoor, tuin, kas of bedrijfsruimte omtoveren tot een prachtige feestlocatie. Voor alleen een paar klapstoelen of een compleet feest, bruiloft of symposium. Bij ons bent u aan het juiste adres.


Alles voor uw bedrijfsevent


Heeft u met uw bedrijf iets te vieren? Wij verzorgen elk evenement compleet op maat. U staat versteld hoe wij uw kantoor, tuin, kas of bedrijfsruimte omtoveren tot een prachtige feestlocatie. Voor alleen een paar klapstoelen of een compleet feest of symposium. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij maken graag met u een afspraak om de wensen voor uw feest af te stemmen.


Alles voor uw bruiloft


Gefeliciteerd: jullie gaan trouwen! Dat wordt natuurlijk de mooiste dag van jullie leven. Vooral als het lukt om helemaal te kunnen ontspannen en genieten. Wat is daarvoor nodig? Dat alles op rolletjes loopt. En dat is precies waar onze kracht ligt. Vanuit jullie wensen en ideeën bereiden wij alles tot in de puntjes voor. Voor een intiem gezelschap of als jullie uitpakken met een groot feest. Van sfeervolle aankleding en smaakvolle catering tot verrassende entertainment. Met oog voor detail. Trefzeker zorgt dat jullie dag onvergetelijk wordt!


Alles voor uw bouwevent


Het slaan van de eerste paal is een belangrijk moment tijdens een bouwproject. Wilt u deze bijzondere gelegenheid met alle betrokkenen vieren? Wij nemen de organisatie graag uit handen. Wij realiseren een passende aankleding van de locatie, zetten desgewenst een partytent neer, schenken de champagne om mee te toosten en zorgen bijvoorbeeld voor een spreekgestoelte met microfoon, garderobevoorzieningen, toiletten, stoelen en tafels. Het enige dat u zelf nog hoeft te doen is het slaan van de eerste paal!


 

  • Sponsor
  • Click to View
  • Sponsors 2021, Sponsors 2022, Sponsors 2024
  • Sponsor, Sponsors 2022, Sponsors 2024